, ,

Statusi socio-ekonomik si një faktor mbrojtës dhe rrezikues për shëndetin mendor

Papunësia dhe, veçanërisht, humbja e vendit të punës janë faktorë rreziku të njohur për rritjen e vetëvrasjeve. Këto rrethana të pafavorshme e rrisin ekspozimin e këtyre personave ndaj përjetimit të ndryshimeve në shëndetin mendor.

Autore: Bletë Rashiti

Komente:

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë