Abonohu

* Ju do të pranoni artikujt e fundit nga Revista Psika në e-mailin tuaj.

Artikujt Trend

Neuroshkencë

Psika e Fëmijës

Psika e Anormalitetit

Opinione

Opinion: Shpresa e avancimit të kombit shqiptar, është investimi në Lidership dhe Inteligjencën Emocionale! 

Kaosi politik në shtetet Shqiptare, është produkt i Inteligjencë Emocionale shumë të ulët. Gjuha shumë e vrazhdë dhe akuzimet ndaj…

“Shkencat Sociale nuk sjellin benefite për tregun e punës!” – Tana Aliaj 

Në një fjali kaq të thjeshtë, thënë sikur të ishte përnjëmend e vërtetë, ndoshta edhe e pakundërshtueshme, përcillet mjaft qartë…

‘Shnet’- Aplikacioni i parë mbi edukatën seksuale në Kosovë 

Aftësitë që u nevojiten të rinjve shpesh tejkalojnë kurrikulat arsimore – njëlloj, në dekadat e fundit, krurikulat kanë filluar të…

Intervista

Fëmijëria e hershme: Rëndësia dhe përgjegjësitë e fazës më kruciale të zhvillimit njerëzor! 

Psika:  Cilat janë disa rekomandime që mund t’i  bëhen shtetit tonë, për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë në qendrat…

Intervistë me Hajrullah Fejza: Rëndësia dhe sensibilizimi për edukimin dhe shëndetin seksual në Kosovë! 

Psika: Çfarë ju bëri të interesoheni për këtë drejtim në radhë të parë? Fejza: Seksologjia është shkencë e re dhe…

Intervistë me Shpend Voca: Rëndësia e psikologjisë sociale! 

Psika: Çfarë thotë shkenca për të ndjerit i/e vlerësuar, i/e dashur, i/e çmuar? Voca: Në psikologji, të ndihesh i/e vlerësuar,…

Psika e Sportit

Artikujt e fundit

Load more

Abonohu

* Ju do të pranoni artikujt e fundit nga Revista Psika në e-mailin tuaj.