Rruga e përkrahjes: Mbështetja në sfidat me ankthin

Në rast se ankthi fillon të vështirësojë jetesën e ndonjë personi që ju njihni, inkurajojeni që të flasë me ndonjë profesionist/e të shëndetit mendor.

Bëhuni krahë që përkrahin, krahë që ofrojnë siguri, mbështetje dhe emocione pozitive.

Autore: Viola Greiçevci

Komente:

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë