Akreditohet programi i ri i studimeve master në Psikologji Klinike dhe Komuniteti në Universitetin e Prishtinës (Lajm)

Nëpërmjet një njoftimi zyrtar, Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës ka bërë të ditur se përveç programit ekzistues të studimeve të larta në psikologji, do të shtohet edhe një program i ri i studimeve, Master në Psikologji Klinike dhe Komuniteti.

Për të gjithë të rinjtë dhe të interesuarit që janë të kuriozë për fushën e psikologjisë klinike dhe komunitetit, mundësia për të aplikuar në këtë program të ri të UP-së është në prag të hapjes. Detajet mbi procedurën e aplikimit dhe afati i aplikimeve do të publikohen së shpejti në faqen zyrtare të Universitetit të Prishtinës.

Komente:

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë