Viti 2024 sjell Qendrën e Shëndetit Mendor për Fëmijë dhe Adoleshent në Gjakovë (Lajm)

Më 3 mars të vitit 2001, u hap qendra e parë komunitare për shëndetin mendor në Gjakovë.

Hapja e Qendrës për Shëndet Mendor në Gjakovë ishte një rast i rëndësishëm për Kosovën, pasi shënoi fillimin e shërbimeve të shëndetit mendor ma bazë në komunitet në vend.

Objekti për këtë qendër thuhet të jetë ndërtuar qysh në vitin 2017, por funksionalizimi i kësaj qendra ka qenë i varur nga rekrutimi i stafit të nevojshëm, gjë që pritet të mos jetë pengesë në vitin që po na pret.

Komente:

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë