Publikohet Projektligji për Shëndetin Mendor në Kosovë (lajm)

Krahas dokumentit të Projektligjit për shëndet mendor, MSh-ja ka publikuar edhe detajet për konsultime mbi këtë dokument.

Datat kryesore për ofrim të kontributit përmes shkrimit janë:

Data e fillimi: 5 tetor 2023

Data e fundit për dorëzim të kontributit përmes shkrimit: 25 tetor 2023

Sipas publikimit të MSh-së, në këtë fazë dokumenti shpaloset për konsultim publik me qëllim të marrjes së ideve, komenteve dhe rekomandimeve nga opinioni i gjërë, organizatat, ekspertët dhe individët e interesuar e që janë të ndikuar apo janë në relacione bashkëpunimi lidhur me kapacitetet në fushën e shëndetësisë.

Komente:

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë