Një rrugëtim: Çrregullimi i përdorimit të substancave dhe trajtimi i tij

Të gjitha këto sugjerime janë faktorë të rëndësishëm që mund të ndidhmojnë individët të përfundojnë me sukses trajtimin e çrregullimit të përdorimit të substancave. Ka studime të rëndësishme që mbështesin përmirësimet e sugjeruara, prandaj ato duhet të përdoren edhe në praktikë në mënyrë që të arrihet suksesi.

Autore: Dea Saraqini

Sqarim: Ju lutemi vini re se informacioni i dhënë në këtë blog nuk ka për qëllim të jetë një zëvendësim për këshilla, diagnozë ose trajtim profesional mjekësor. Nëse ju ose dikush që njihni po ballafaqohet me çrregullimin e përdorimit të drogës, është e rëndësishme të kërkoni ndihmën e një profesionisti të licencuar të kujdesit shëndetësor. Përvojat e ndara në këtë blog janë të destinuara vetëm për qëllime informative dhe nuk duhet të përdoren si një mjet për të diagnostikuar ose trajtuar ndonjë gjendje mjekësore. Autorët e këtij blogu nuk mbështesin ndonjë formë specifike trajtimi dhe informacioni i dhënë nuk duhet të përdoret për të marrë vendime në lidhje me kujdesin mjekësor.

Lista e shërbimeve të ndihmës në Kosovë: revistapsika.com/sherbimet-e-ndihmes/

Komente:

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë